• Bird's Nest vacation apartments

USA 1 941 778 2431   USA & CANADA TOLL FREE 1 866 756 7495

Anna Maria øya ferie PARADISE

Anna Maria øya uberørte stranden reisemål på Mexicogolfen, ligger i Manatee County, på vestkysten av Florida, USA. Anna Maria Island, 7.5 miles lange og mindre enn 1 kilometer bredt, er en barriere mellom Mexico golfen og Tampa Bay. Anna Maria Island er delt i tre ulike byer, Anna Maria City, Holmes Beach og Bradenton Beach. Øya kan bare nås ved tre tegne broer over Sarasota Bay, en fra Longboat nøkkel og en fra fastlandet med de viktigste Cortez veien som fører til Bradenton Beach, sør for Anna Maria øy, og en fra fastlandet av den andre hovedveien til Manatee til vest av Anna Maria øya. Med sin krystall hvite strender og et gjennomsnitt helårig temperatur på 74 grader, Anna Maria Island er et helårig reisemål, ferie favoritt paradis mellom lokale, nasjonale og internasjonale reisende.


Anna Maria øya har fire vakkert vedlikeholdt offentlige strender, Bay foran Park, Manatee, Bradenton Beach og Coquina. Visningen av Bradenton Beach fra Bird's Nest komplekse er verdt enkelt en million dollar, for ikke å nevne en fantastisk solnedganger. Gangavstand para-seil båter, seilbåt og powerboat rentals, inkludert jet ski, er tilgjengelig for å møte behovene til familier. På Anna Maria øya en rekke restauranter tilbyr retter som varierer fra EU til herlig lokal sjømat servert i en sjarmerende uformell atmosfære.

Øya har 3 fiske Piers, stang og snelle, Anna Maria City Pier og Bradenton Beach City Pier, som er i gangavstand fra Bird's Nest leiligheter og det nylig restaurerte Bridge Street, hjem til Posten. Anna Maria Island er betjent av en gratis vogn-stil buss som går nord og sør på Gulf Drive og forbinder med både MCAT (Manatee County Landgruppe Transit) system serverer Bradenton areal og SCAT (Sarasota County) Anna Maria Island er kjent som "bryllup hovedstaden i Florida og handelskammer vert kvart år bryllup Festival.

Den "private paradis" for familier, Honeymooners og for dem som elsker å nyte ferien søker naturlige skjønnhet. Et perfekt sted for de som leter etter opplevelser ved å ta en paraseile ride eller havfiske charter. Golf og tennis er spillet ditt? Manatee og Sarasota fylker gi med et utvalg av mer enn 44 golfbaner og forbedre spillet, den internasjonalt kjente David Leadbetter Golf Academy, Nick Bollettieri Tennis Academy og IMG Academy. Anna Maria øya er det ideelle stedet å slappe av, nyte, må minner og getaway fra alt.

 

Image Gallery

pix pix pix pix pix pix

Contact Us Please feel free to contact us

Information Request

Address: 403 Gulf Drive S. Bradenton Bch34217FLPhone: +1 941 778 2431
Toll Free: +1 866 756 7495
E-mail: info@annamariabirdsnest.com